Professionals

MKC Mio Mondo stelt zich open voor professionals uit het werkveld om onze locatie te bezoeken. Omdat we het belangrijk vinden onze kennis te delen en elkaar waar mogelijk te versterken. Daarom hebben we een speciaal bezoekarrangement. Tijdens dit bezoekarrangement laten we je uitgebreid kennismaken met MKC Mio Mondo. Dus geven we een presentatie, waarin je we je kennis laten maken met onze uitgangspunten. Ook krijg je een rondleiding, waarbij we proberen bezoekers een zo goed mogelijk beeld te geven van MKC Mio Mondo. Hierbij staan we uitgebreid stil bij de ontwikkeling van een Integraal Kindcentrum. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Je leest hier meer over onze visie.

Bezoekarrangement professionals

De kosten voor een bezoekarrangement bedragen €75,- p.p. Tijdens dit ochtendprogramma brengen we een bezoek aan de werkvloer. Ook maken we je deelgenoot van de ontwikkeling van MKC Mio Mondo. Tenslotte maken we de verbinding met je persoonlijke vragen en ambities. Ook bieden wij de mogelijkheid te lunchen bij Mio Mondo. Voor het aanvragen van een bezoekarrangement kun je contact met ons opnemen.

MKC Mio Mondo stelt zich open voor professionals uit het werkveld om onze locatie te bezoeken. Hiervoor hebben we een speciaal bezoekarrangement.