Praktisch

Hieronder vind je allerlei praktische informatie over MKC Mio Mondo. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Inschrijven

Bij het onderwijs op Mio Mondo hanteren we géén wachtlijst. Inschrijven kan vanaf de leeftijd van twee jaar. Mio Mondo onderwijs is een openbare school en is daarbij gebonden aan het plaatsingsbeleid van de gemeente Amstelveen.

Inschrijven

Open ochtend

We organiseren in september, maart en mei ook open ochtenden, waarvoor je je kunt aanmelden. Tijdens deze ochtenden krijg je een rondleiding en wordt er uitleg gegeven over onze werkwijze. De open ochtenden beginnen om 9.15 uur. Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar. Ben je niet in de gelegenheid om op één van de open ochtenden te komen? Neem dan contact met ons op!

 

Aanmelden

Wanneer je besluit je kind op onze school aan te melden, kun je op de open ochtend of hier bij de directie een inschrijfformulier aanvragen. Vanaf de dag na zijn of haar 4e verjaardag is je kind welkom bij ons op school. De leerplicht voor je kind start vanaf de maand waarin hij of zij 5 jaar wordt.

Lees hier meer over het Plaatsingsbeleid Amstelveen.

Voor kinderen die al op een andere school zitten, geldt een andere procedure, namelijk het zogeheten ‘zij-instroombeleid’. In dit geval kun je, telefonisch of per e-mail, contact opnemen met de directie van de school.