Praktisch

Hieronder vind je allerlei praktische informatie over MKC Mio Mondo. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Inschrijven

Bij het onderwijs op Mio Mondo hanteren we géén wachtlijst. Inschrijven kan vanaf de leeftijd van drie jaar. Mio Mondo onderwijs is een openbare school en is daarbij gebonden aan het plaatsingsbeleid van de gemeente Amstelveen.

Inschrijven

Open ochtend

Gedurende het jaar organiseren we informatiemomenten. U kunt een mail sturen naar…(daar wordt op de site wel naar verwezen)  om aan te geven dat u geïnteresseerd bent, dan nemen wij contact met u op.

 

Aanmelden

Wanneer je besluit je kind op onze school aan te melden, kun je op de open ochtend of hier bij de directie een inschrijfformulier aanvragen. Vanaf de dag na zijn of haar 4e verjaardag is je kind welkom bij ons op school. De leerplicht voor je kind start vanaf de maand waarin hij of zij 5 jaar wordt.

Lees hier meer over het Plaatsingsbeleid Amstelveen.

Voor kinderen die al op een andere school zitten, geldt een andere procedure, namelijk het zogeheten ‘zij-instroombeleid’. In dit geval kun je, telefonisch of per e-mail, contact opnemen met de directie van de school.